Vacature: Secretaresse notariaat

WAT JIJ DOET IS MISSCHIEN NIET BILLABLE,
MAAR WEL INCREDIBLE.

Vanwege onze sterke groei hebben we in onze notariële praktijk plek voor een gemotiveerde secretaresse binnen de Corporate of Real Estate praktijk. Je bent onderdeel van het team en werkt mee aan inhoudelijke zaken. En je werkt aan verschillende zaken tegelijk. Lekker druk dus. Maar die druk kun jij aan. Je bent stressbestendig, flexibel en accuraat. Onze (kandidaat-)notarissen kunnen op je bouwen. Terwijl jij de dossiers opbouwt. De stukken voorbereidt. De agenda’s beheert. Samen tillen we de kwaliteit van onze dienstverlening naar een nog hoger niveau.

HET
TEAM.

Ons Amsterdamse team bestaat uit twee notarissen, negen kandidaat-notarissen, één paralegal en drie secretaresses. Hiernaast zul je ook intensief samenwerken met je (internationale) kantoorgenoten uit andere disciplines. Greenberg Traurig is een global law firm, je werkt daarom aan zaken in binnen- en buitenland.

Functie-eisen

  • 5+ jaar werkervaring in de zakelijke dienstverlening
  • Zeer stressbestendig, organisatorisch toptalent
  • Accuraat, zelfstandig en ondernemend
  • Uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Sollicitatieproces

Binnen een week hoor je of je wordt uitgenodigd op kantoor voor een eerste kennismakingsgesprek. Op deze manier kunnen we jou een goed beeld geven van ons kantoor en krijgen we dat ook van jou. Aan het einde van de dag hoor je of je uitgenodigd wordt voor een tweede gesprek en laten we je na afloop direct weten of we je een aanbod willen doen.

KIES VOOR
GREENBERG TRAURIG

Greenberg Traurig is een internationaal advocatenkantoor, met veertig vestigingen wereldwijd. De Amsterdamse vestiging vind je in het prachtige Hirschgebouw op het Leidseplein. Het kantoor telt ruim vijfentachtig professionals, onder wie vijfenvijftig (kandidaat-)notarissen, fiscalisten en advocaten. We werken hard. En we lachen hard. Want we hebben een goed gevoel voor humor (vinden we zelf) en we houden van ons werk. We houden ook van winnen. Van groeien. Van succes. Die ondernemersmentaliteit kenmerkt ons allemaal. En zijn we op zoek naar collega’s met dezelfde ondernemersmentaliteit. Die secretaresse die net dat stapje extra zet. Kom maar op met je initiatieven. En je wens om zelf te groeien. Bij Greenberg Traurig krijg je de ruimte.

Solliciteren kan hieronder.

DOORPAKKER? SOLLICTEER NU. METEEN. HIERONDER.