Vacature: Paralegal notariaat

DIE KANDIDAAT-NOTARISSEN ONTZORGT.
EN ZICHZELF GRAAG ONTWIKKELT.


Deze vacature is niet meer beschikbaar. Vanwege onze sterke groei hebben we in onze notariële praktijk plek voor een gemotiveerde paralegal binnen de Corporate of Real Estate praktijk. Je bent onderdeel van het team en werkt grotendeels zelfstandig aan inhoudelijke zaken. En aan verschillende zaken tegelijk. Lekker druk dus. Maar die druk kun jij aan. Je bent stressbestendig, proactief, flexibel en accuraat. Onze (kandidaat-)notarissen en cliënten kunnen op je bouwen. Terwijl jij de dossiers verder opbouwt. De stukken voorbereidt. En het proces bewaakt. Samen tillen we de kwaliteit van onze dienstverlening naar een nog hoger niveau.

HET
TEAM.

Ons Amsterdamse team bestaat uit twee notarissen, negen kandidaat-notarissen, één paralegal en drie secretaresses. Hiernaast zul je ook intensief samenwerken met je (internationale) kantoorgenoten uit andere disciplines. Greenberg Traurig is een global law firm, je werkt daarom aan zaken in binnen- en buitenland.

Functie-eisen

  • 2+ jaar werkervaring als paralegal in het Notariaat Corporate en/of Real Estate
  • Afgeronde hbo-opleiding Rechten of Notarisklerk
  • Zeer stressbestendig, organisatorisch toptalent
  • Accuraat, zelfstandig en ondernemend
  • Uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Sollicitatieproces

Binnen een week hoor je of je wordt uitgenodigd op kantoor voor een eerste kennismakingsgesprek. Op deze manier kunnen we jou een goed beeld geven van ons kantoor en krijgen we dat ook van jou. Aan het einde van de dag hoor je of je uitgenodigd wordt voor een tweede gesprek en laten we je na afloop direct weten of we je een aanbod willen doen.

KIES VOOR
GREENBERG TRAURIG

Greenberg Traurig Amsterdam is een geïntegreerd onderdeel van Greenberg Traurig, LLP, een internationaal advocatenkantoor met meer dan 2.400 (kandidaat-)notarissen, fiscalisten en advocaten verdeeld over 42 vestigingen wereldwijd. Het Amsterdamse kantoor isgevestigd in Valley, het iconische multifunctionele complex aan de Zuidas in Amsterdam. Ons kantoor telt ruim honderd professionals, onder wie zestig (kandidaat-)notarissen, fiscalisten en advocaten. We werken hard. En we lachen hard. Want we hebben een goed gevoel voor humor (vinden we zelf) en we houden van ons werk. We houden van groeien. En van succes. Die ondernemersmentaliteit kenmerkt ons allemaal. We hebben plek voor collega’s met dezelfde ondernemersmentaliteit. Kom maar op met je initiatieven. Bij Greenberg Traurig krijg je de ruimte.

Solliciteren kan hieronder.

DOORPAKKER? SOLLICTEER NU. METEEN. HIERONDER.