VACATURE:
OPERATIONS OFFICER

Wij hebben plek voor een ambitieuze Operations Officer. Werken bij Greenberg Traurig betekent dat je onderdeel uitmaakt van het meest ondernemende advocatenkantoor van Nederland. Je vindt bij ons meer dan zestig advocaten, (kandidaat-)notarissen en fiscalisten, die stuk voor stuk denken dat ze de baas zijn. Maar jij weet wel beter. Je bent in control en hebt het overzicht. Je beheert de agenda’s en weet wat er speelt bij de cliënt. Je kent de business en bent op de hoogte van de lopende dossiers – zonder jou zijn wij zijn nergens.

HET
TEAM

Binnen het Operations Team werk je samen met verschillende shareholders en associates. Als onderdeel hiervan weet je zeker dat je topsport gaat beoefenen. Het tempo ligt hoog, net als het service level. En je moet onder druk kunnen presteren. Het is dan ook belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en dat je prioriteiten kunt stellen. Je krijgt te maken met sterke individuen, maar dat ben je zelf ook. Je bent onderdeel van het team. Wij doen het samen. Altijd.

WAT BRENG
JE MEE?

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau en twee jaar ervaring in een vergelijkbare rol;
  • Je hebt uitstekende spreek- en schrijfvaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bent servicegericht, goed in organiseren en accuraat; en
  • Je bent ondernemend, betrokken en een teamspeler.

ONS

AANBOD

Werken bij Greenberg Traurig betekent onderdeel zijn van een ambitieuze en internationale organisatie. Je komt te werken in Valley, het iconische kantoorgebouw aan de Amsterdamse Zuidas dat in 2022 is uitgeroepen tot de beste nieuwe wolkenkrabber ter wereld. Binnen Greenberg Traurig is er volop perspectief – we willen weten wat jou drijft, en hoe we jou daarbij kunnen helpen.

DIT

BIEDEN WIJ

  • Een moderne en internationale werkomgeving;
  • Een iPhone, laptop en een NS-Business Card of een e-bike zoals een Cowboy;
  • Een gezonde lunch en een sportabonnement met korting bij Clubsportive.

KIES VOOR
GREENBERG TRAURIG

Greenberg Traurig Amsterdam is een geïntegreerd onderdeel van Greenberg Traurig, LLP, een internationaal advocatenkantoor met meer dan 2.650 (kandidaat-)notarissen, fiscalisten en advocaten verdeeld over 44 vestigingen wereldwijd. Ons Amsterdamse kantoor telt ruim 100 professionals, onder wie meer dan 65 (kandidaat-)notarissen, fiscalisten en advocaten. We houden van groeien. En van succes. Die ondernemersmentaliteit kenmerkt ons allemaal. We hebben plek voor collega’s met diezelfde ondernemersmentaliteit. Kom maar op met je initiatieven. Bij Greenberg Traurig krijg je de ruimte.

Solliciteren kan hieronder.

MAAR KOFFIE DRINKEN KAN NATUURLIJK OOK.