VACATURE:
MEDEWERKER FACTURATIE (BILLING ADVISOR)

Wij hebben plek voor een medewerker facturatie die wil meegroeien met de financiële afdeling van een internationaal topkantoor. Wij bieden een dynamische werkomgeving waar veel ruimte is voor eigen initiatief en ondernemerschap. In deze rol heb je intensief contact met de advocaten, fiscalisten en (kandidaat-)notarissen. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de uitgaande facturen en staat altijd klaar om kantoorgenoten te helpen met vragen over facturen. We zijn een global law firm, je werkt daarom ook veel samen met collega’s in onze vestigingen in het buitenland.

HET
TEAM

Je werkt binnen het Finance team met één manager en vier collega’s voor de administratie, facturering en debiteurenbeheer. Gedrevenheid, kwaliteit en plezier staan voorop in het team. Samen zijn we continu bezig om processen zo efficiënt mogelijk in te richten.

WAT BRENG
JE MEE?

  • Je hebt mbo werk- en denkniveau en twee jaar ervaring in een vergelijkbare rol, of je bent een hbo’er die snel de praktijk wil leren kennen;
  • Je administratieve kennis is op niveau;
  • Je bent een doorzetter, servicegericht en accuraat;
  • Je werkt zelfstandig en gestructureerd;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; en
  • Je bent digitaal vaardig, in het bijzonder in Excel.

ONS

AANBOD

Werken bij Greenberg Traurig betekent onderdeel zijn van een ambitieuze en internationale organisatie. Je komt te werken in Valley, het iconische kantoorgebouw aan de Amsterdamse Zuidas dat in 2022 is uitgeroepen tot de beste nieuwe wolkenkrabber ter wereld. Binnen Greenberg Traurig is er volop perspectief – we willen weten wat jou drijft, en hoe we jou daarbij kunnen helpen.

DIT

BIEDEN WIJ

  • Een moderne en internationale werkomgeving;
  • Een iPhone, laptop en een NS-Business Card of een e-bike zoals een Cowboy;
  • Een gezonde lunch en een sportabonnement met korting bij Clubsportive.

KIES VOOR
GREENBERG TRAURIG

Greenberg Traurig Amsterdam is een geïntegreerd onderdeel van Greenberg Traurig, LLP, een internationaal advocatenkantoor met meer dan 2.650 (kandidaat-)notarissen, fiscalisten en advocaten verdeeld over 44 vestigingen wereldwijd. Ons Amsterdamse kantoor telt ruim 100 professionals, onder wie meer dan 65 (kandidaat-)notarissen, fiscalisten en advocaten. We houden van groeien. En van succes. Die ondernemersmentaliteit kenmerkt ons allemaal. We hebben plek voor collega’s met diezelfde ondernemersmentaliteit. Kom maar op met je initiatieven. Bij Greenberg Traurig krijg je de ruimte.

Solliciteren kan hieronder.

MAAR KOFFIE DRINKEN KAN NATUURLIJK OOK.