VACATURE:
KANDIDAAT-NOTARIS (JUNIOR)

Ben jij (bijna) klaar met je master notarieel recht? Solliciteer dan nu als kandidaat-notaris! Bij Greenberg Traurig werk je op het allerhoogste niveau mee aan internationale en uitdagende zaken, en adviseer je succesvolle cliënten die tot de top van het bedrijfsleven behoren.

HET
TEAM

Je gaat onderdeel uitmaken van een ambitieus en ondernemend team, bestaande uit vier partners en acht medewerkers. Daarnaast werk je op dagelijkse basis samen met (internationale) collega’s uit andere praktijkgroepen, zoals Corporate M&A en Real Estate.

DE
FUNCTIE

De werkzaamheden omvatten onder andere de advisering van internationale ondernemingen, banken, vastgoedbeleggers, hedge fondsen en andere investeerders. Je draait vanaf het begin mee in een afwisselende praktijk en werkt veel samen met de advocaten en fiscalisten van ons kantoor.

Deze vacature is echt iets voor jou, want je (hebt):

  • Een (bijna) afgeronde master Notarieel Recht;
  • Uitstekende spreek- en schrijfvaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal;
  • Bent cliëntgericht, betrokken en analytisch;
  • Bent ondernemend, commercieel en een teamspeler.

HET AANBOD

Werken voor Greenberg Traurig betekent onderdeel zijn van een ambitieuze en internationale organisatie in een van de meest kenmerkende kantoorgebouwen aan de Amsterdamse Zuidas, Valley. Binnen Greenberg Traurig is er volop perspectief – we willen weten wat jou drijft, en hoe we jou daarbij kunnen helpen. Ons interne opleidingsprogramma GTQ biedt kansen voor het verder ontwikkelen van specialistische kennis en vaardigheden, en het investeren in persoonlijke groei.

Dit bieden wij je:

  • Een moderne en internationale werkomgeving in Valley;
  • GTQ – een opleidingsprogramma dat je de mogelijkheid geeft om te blijven groeien;
  • Een iPhone en een NS business card of een e-bike zoals een Cowboy;
  • Een gezonde lunch en een sportabonnement met korting bij Clubsportive.

HET
KANTOOR

Greenberg Traurig Amsterdam is een geïntegreerd onderdeel van Greenberg Traurig, LLP, een internationaal advocatenkantoor met meer dan 2.500 (kandidaat-)notarissen, fiscalisten en advocaten verdeeld over 43 vestigingen wereldwijd. Ons Amsterdamse kantoor telt ruim 100 professionals, onder wie meer dan 65 (kandidaat-)notarissen, fiscalisten en advocaten. We houden van groeien. En van succes. Die ondernemersmentaliteit kenmerkt ons allemaal. We hebben plek voor collega’s met diezelfde ondernemersmentaliteit. Kom maar op met je initiatieven. Bij Greenberg Traurig krijg je de ruimte.

Solliciteren kan hieronder.

MAAR KOFFIE DRINKEN KAN NATUURLIJK OOK.