VACATURE:
KANDIDAAT-NOTARIS (CORPORATE)

Ben jij (bijna) klaar met je master notarieel recht en heb je affiniteit met het ondernemingsrecht? Solliciteer dan nu bij ons als kandidaat-notaris! Bij Greenberg Traurig werk je namelijk op het allerhoogste niveau mee aan internationale en uitdagende zaken, en adviseer je cliënten die tot de top van het bedrijfsleven behoren.

HET
TEAM

Je gaat onderdeel uitmaken van een ambitieus en ervaren team, op dit moment bestaande uit zes (kandidaat-)notarissen en vier paralegals. Daarnaast werk je op dagelijkse basis samen met (internationale) collega’s uit andere praktijkgroepen, zoals Finance & Restructuring en Corporate M&A.

DE
FUNCTIE

Jouw werkzaamheden omvatten niet alleen het opstellen van notariële documenten, maar ook direct de advisering en begeleiding van onze cliënten. Je draait namelijk vanaf het begin mee in de praktijk, assisteert bij transacties en werkt nauw samen met de advocaten en fiscalisten van ons kantoor.

Deze vacature is echt iets voor jou, want je:

  • Hebt een (bijna) afgeronde master Notarieel Recht;
  • Hebt uitstekende spreek- en schrijfvaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal;
  • Bent cliëntgericht, betrokken en analytisch;
  • Bent ondernemend, commercieel en een teamspeler.

ONS AANBOD

Werken bij Greenberg Traurig betekent onderdeel zijn van een ambitieuze en internationale organisatie. Je komt te werken in Valley, het iconische kantoorgebouw aan de Amsterdamse Zuidas dat in 2022 is uitgeroepen tot de beste nieuwe wolkenkrabber ter wereld. Binnen Greenberg Traurig is er volop perspectief – we willen weten wat jou drijft, en hoe we jou daarbij kunnen helpen.

Naast een uitstekend marktconform salaris bieden wij:

  • Een iPhone, laptop en een NS-Business Card (zeven dagen per week onbeperkt met al het OV door heel Nederland) of een leasefiets t.w.v. € 3.000,-;
  • Dagelijks een gratis gezonde lunch;
  • 20% korting op alle sportscholen die zijn aangesloten bij Urban Gym Group.

HET
KANTOOR

Greenberg Traurig Amsterdam is een geïntegreerd onderdeel van Greenberg Traurig, LLP, een internationaal advocatenkantoor met meer dan 2.650 (kandidaat-)notarissen, fiscalisten en advocaten verdeeld over 45 vestigingen wereldwijd. Ons Amsterdamse kantoor telt ruim 100 professionals, onder wie meer dan 65 (kandidaat-)notarissen, fiscalisten en advocaten. We houden van groeien. En van succes. Die ondernemersmentaliteit kenmerkt ons allemaal. We hebben plek voor collega’s met diezelfde ondernemersmentaliteit. Kom maar op met je initiatieven. Bij Greenberg Traurig krijg je de ruimte.