VACATURE:
KANDIDAAT-NOTARIS (MEDEWERKER)

Ter uitbreiding van onze notariële praktijk hebben we plek voor een ervaren kandidaat-notaris. Wil je op het allerhoogste niveau aan internationale en uitdagende zaken werken en succesvolle cliënten adviseren die tot de top van het bedrijfsleven behoren? Solliciteer dan nu als kandidaat-notaris!

HET
TEAM

Je gaat onderdeel uitmaken van een ambitieus en ondernemend team, bestaande uit vier shareholders, acht medewerkers, één paralegal en vijf Operations Officers. Daarnaast werk je nauw samen met (internationale) collega’s uit de praktijkgroep Real Estate en andere praktijkgroepen, zoals Finance & Restructuring, Tax, Public Law en Corporate M&A.

DE
FUNCTIE

De werkzaamheden omvatten onder andere de advisering van internationale vastgoedbeleggers, fondsen, ontwikkelaars, ondernemingen, banken en andere investeerders bij grote vastgoedtransacties en projecten. Je draait vanaf het begin mee in een afwisselende praktijk en werkt nauw samen met de advocaten en fiscalisten van ons kantoor.

Deze vacature is echt iets voor jou, want je:

  • Hebt een afgeronde master Notarieel Recht;
  • Hebt uitstekende spreek- en schrijfvaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal;
  • Bent cliëntgericht, betrokken en analytisch strek;
  • Bent ondernemend, commercieel en een teamspeler.

ONS

AANBOD

Werken voor Greenberg Traurig betekent onderdeel zijn van een ambitieuze en internationale organisatie. Je komt te werken in Valley, het iconische kantoorgebouw aan de Amsterdamse Zuidas dat in 2022 is uitgeroepen tot de beste nieuwe wolkenkrabber ter wereld. Binnen Greenberg Traurig is er volop perspectief – we willen weten wat jou drijft, en hoe we jou daarbij kunnen helpen. Ons interne opleidingsprogramma GTQ biedt kansen voor het verder ontwikkelen van specialistische kennis en vaardigheden, en het investeren in persoonlijke groei.

Dit bieden wij je:

  • Een moderne en internationale werkomgeving;
  • GTQ – een opleidingsprogramma dat je de mogelijkheid geeft om te blijven groeien;
  • Een iPhone, laptop en een NS-Business Card of een e-bike;
  • Een gezonde lunch; en
  • Een sportabonnement met korting bij Clubsportive.

KIES VOOR
GREENBERG TRAURIG

Greenberg Traurig Amsterdam is een geïntegreerd onderdeel van Greenberg Traurig, LLP, een internationaal advocatenkantoor met meer dan 2.650 (kandidaat-)notarissen, fiscalisten en advocaten verdeeld over 45 vestigingen wereldwijd. Ons Amsterdamse kantoor telt ruim 100 professionals, onder wie meer dan 65 (kandidaat-)notarissen, fiscalisten en advocaten. We houden van groeien. En van succes. Die ondernemersmentaliteit kenmerkt ons allemaal. We hebben plek voor collega’s met diezelfde ondernemersmentaliteit. Kom maar op met je initiatieven. Bij Greenberg Traurig krijg je de ruimte.