VACATURE:
ADVOCAAT-STAGIAIRE FINANCE & RESTRUCTURING

Ben jij (bijna) klaar met je LL.M., en wil je graag onderdeel uitmaken van en meebouwen aan een snelgroeiende praktijk, solliciteer dan nu als advocaat-stagiaire bij Finance & Restructuring! Bij Greenberg Traurig werk je op het allerhoogste niveau mee aan internationale en uitdagende zaken, en adviseer je cliënten die tot de top van het bedrijfsleven behoren.

HET
TEAM

Je zal onderdeel zijn van een ambitieus, hecht, jong en ondernemend team, met brede ervaring, bestaande uit zes personen waarvan twee Shareholders. Het team is een geïntegreerd onderdeel van zowel Europese als internationale teams binnen Greenberg Traurig. Zo zal je veel samenwerken met collega’s uit onder andere Londen, Berlijn en New York. Daarnaast werk je op dagelijkse basis in multidisciplinair verband samen met collega’s uit andere praktijkgroepen, zoals Real Estate, Corporate M&A en Litigation.

DE
FUNCTIE

De werkzaamheden omvatten onder andere de advisering van (internationale) ondernemingen, investeerders, private equity, banken en alternatieve financiers, zowel bij new money deals als in distressed of special situations. Je draait vanaf het begin mee in een afwisselende praktijk en werkt veel samen met de notarissen en fiscalisten van ons kantoor. Binnen het team krijg je de mogelijkheid om van meet af aan contact te hebben met cliënten en zal je in de volle breedte van het werk worden meegenomen.

Deze vacature is echt iets voor jou, want je:

  • Hebt een (bijna) afgeronde LL.M.;
  • Hebt uitstekende spreek- en schrijfvaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal;
  • Bent cliëntgericht, betrokken en analytisch;
  • Bent ondernemend, commercieel en een teamspeler.

ONS AANBOD

Werken voor Greenberg Traurig betekent onderdeel zijn van een ambitieuze en internationale organisatie in een van de meest kenmerkende kantoorgebouwen aan de Amsterdamse Zuidas, Valley. Binnen Greenberg Traurig is er volop perspectief – we willen weten wat jou drijft, en hoe we jou daarbij kunnen helpen. Ons interne opleidingsprogramma GTQ biedt kansen voor het verder ontwikkelen van specialistische kennis en vaardigheden, en het investeren in persoonlijke groei.

Dit bieden wij je:

  • Een moderne en internationale werkomgeving in Valley;
  • GTQ – een opleidingsprogramma dat je de mogelijkheid geeft om te blijven groeien;
  • Een iPhone, laptop en een NS-Business Card of een e-bike zoals een Cowboy;
  • Een gezonde lunch en een sportabonnement met korting bij Clubsportive.

HET
KANTOOR

Greenberg Traurig Amsterdam is een geïntegreerd onderdeel van Greenberg Traurig, LLP, een internationaal advocatenkantoor met meer dan 2.650 (kandidaat-)notarissen, fiscalisten en advocaten verdeeld over 44 vestigingen wereldwijd. Ons Amsterdamse kantoor telt ruim 100 professionals, onder wie meer dan 65 (kandidaat-)notarissen, fiscalisten en advocaten. We houden van groeien. En van succes. Die ondernemersmentaliteit kenmerkt ons allemaal. We hebben plek voor collega’s met diezelfde ondernemersmentaliteit. Kom maar op met je initiatieven. Bij Greenberg Traurig krijg je de ruimte.

Solliciteren kan hieronder.

MAAR KOFFIE DRINKEN KAN NATUURLIJK OOK.