VACATURE:
ADVOCAAT FINANCE & RESTRUCTURING (MEDEWERKER)

Ter uitbreiding van onze Finance & Restructuring praktijk hebben we plek voor een ervaren advocaat. Bij Greenberg Traurig werk je op het allerhoogste niveau mee aan internationale en uitdagende zaken, en adviseer je cliënten die tot de top van het bedrijfsleven behoren. Wil je graag onderdeel uitmaken van en meebouwen aan een snelgroeiende praktijk, solliciteer dan nu!

HET
TEAM

Je zal onderdeel zijn van een ambitieus, hecht, jong en ondernemend team, met brede ervaring, bestaande uit zes personen waarvan twee Shareholders. Het team is een geïntegreerd onderdeel van zowel Europese als internationale teams binnen Greenberg Traurig. Zo zal je veel samenwerken met collega’s uit onder andere Londen, Berlijn en New York. Daarnaast werk je op dagelijkse basis in multidisciplinair verband samen met collega’s uit andere praktijkgroepen, zoals Real Estate, Corporate M&A en Litigation.

DE
FUNCTIE

De werkzaamheden omvatten onder andere de advisering van (internationale) ondernemingen, investeerders, private equity, banken en alternatieve financiers, zowel bij new money deals als in distressed of special situations. Je draait mee in een afwisselende praktijk en werkt veel samen met de notarissen en fiscalisten van ons kantoor. Je krijgt de kans om mee te bouwen aan de verdere groei van kantoor, van het team, en aan een eigen profiel en praktijk.

Deze vacature is echt iets voor jou, want je:

  • Hebt een afgeronde LL.M. en minimaal drie jaar ervaring;
  • Hebt uitstekende spreek- en schrijfvaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal;
  • Bent cliëntgericht, betrokken en analytisch;
  • Bent ondernemend, commercieel en een teamspeler.

ONS AANBOD

Werken bij Greenberg Traurig betekent onderdeel zijn van een ambitieuze en internationale organisatie. Je komt te werken in Valley, het iconische kantoorgebouw aan de Amsterdamse Zuidas dat in 2022 is uitgeroepen tot de beste nieuwe wolkenkrabber ter wereld. Binnen Greenberg Traurig is er volop perspectief – we willen weten wat jou drijft, en hoe we jou daarbij kunnen helpen.

Naast een uitstekend marktconform salaris bieden wij:

  • Een iPhone, laptop en een NS-Business Card (zeven dagen per week onbeperkt met al het OV door heel Nederland) of een leasefiets t.w.v. € 3.000,-;
  • Dagelijks een gratis gezonde lunch;
  • 20% korting op alle sportscholen die zijn aangesloten bij Urban Gym Group.

HET
KANTOOR

Greenberg Traurig Amsterdam is een geïntegreerd onderdeel van Greenberg Traurig, LLP, een internationaal advocatenkantoor met meer dan 2.650 (kandidaat-)notarissen, fiscalisten en advocaten verdeeld over 45 vestigingen wereldwijd. Ons Amsterdamse kantoor telt ruim 100 professionals, onder wie meer dan 65 (kandidaat-)notarissen, fiscalisten en advocaten. We houden van groeien. En van succes. Die ondernemersmentaliteit kenmerkt ons allemaal. We hebben plek voor collega’s met diezelfde ondernemersmentaliteit. Kom maar op met je initiatieven. Bij Greenberg Traurig krijg je de ruimte.

HEBBEN WE JE INTERESSE GEWEKT?

Ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw carrière en zie jij jezelf terug in het profiel hierboven? Aarzel dan niet en stuur jouw cv en motivatiebrief naar onze recruiter Wiep Foeken (ams_hr@gtlaw.com). Mocht je nog vragen hebben over deze functie of ons kantoor, neem dan gerust contact op met Wiep via 020 301 7300. Wij kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen!