Business staff

RUIMTE VOOR EIGEN INITIATIEVEN.

We houden van succes. En van winnen. Dat lukt alleen als je goede mensen om je heen verzamelt. Professionals op het gebied van Marketing & Business Development, Facility, Finance & Accounting, Human Resources, ICT en Legal Support. Samen tillen we de kwaliteit van onze dienstverlening naar het hoogste niveau. Til je mee? Wat we vragen is denkkracht. En daadkracht. Wat we bieden is volop ruimte voor eigen initiatieven. Op misschien wel de mooiste plek van Amsterdam. Met misschien wel de leukste collegae van Nederland.


Op dit moment hebben we de volgende vacatures openstaan:

Business staff

RUIMTE VOOR EIGEN INITIATIEVEN.

We houden van succes. En van winnen. Dat lukt alleen als je goede mensen om je heen verzamelt. Bij Greenberg Traurig werken naast advocaten ook topfiscalisten en -notarissen. En professionals op het gebied van Marketing & Business Development, Facility, Finance & Accounting, Human Resources, ICT en Legal Support. Zij tillen de kwaliteit van onze dienstverlening naar het hoogste niveau. Til je mee?

Spierkracht is niet nodig (wel goed voor je, beetje sporten). Wat we vragen is denkkracht. En daadkracht. Wat we bieden is volop ruimte voor eigen initiatieven. Op misschien wel de mooiste plek van Amsterdam. Met misschien wel de leukste collega’s van Nederland.


Op dit moment hebben we de volgende vacatures openstaan:

Solliciteren kan hieronder.

DOORPAKKER?
SOLLICITEER HIERONDER.

 


    SOLLICITEREN
    KAN HIERONDER